Kotabumi, Lampung Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kotabumi, Lampung Lor
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri18.03.02 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Lor {{{nama dati2}}}]]

Kotabumi iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Lor propinsi Lampung.

Kabupatèn Lampung Lor