Menyang kontèn

Suka Reja, Kapuas Murung, Kapuas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Suka Reja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènKapuas
KacamatanKapuas Murung
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Suka Reja iku siji désa ing Kacamatan Kapuas Murung, Kabupatèn Kapuas, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]