Spider-Man: Homecoming

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Spider-Man: Homecoming yaiku filem superhero Amérika adhedhasar karakter Marvel Comics Spider-Man, digawe dening Columbia Pictures lan Marvel Studios lan disebaraké déning Sony Pictures Releasing . Filem iki minangka remodeling kaloro saka franchise filem Spider-Man lan filem kaping enem saka Marvel Cinematic Universe . Filem iki diarahake dening Jon Watts, kanthi skenario dening tim panulis sing dumadi saka Jonathan M. Goldstein lan John Francis Daley, Watts lan Christopher Ford, lan Chris McKenna lan Erik Sommers. Juru paragane Tom Holland, Michael Keaton, Jon Favreau, Zendaya, Donald Glover, Tyne Daly, Marisa Tomei, lan Robert Downey Jr. . Ing Spider-Man: Homecoming, Peter Parker nyoba ngimbangi urip sekolah lan dadi Spider-Man. [2][3]


Ing Februari 2015, Marvel Studios lan Sony ngrampungake persetujuan kanggo nuduhake lisensi kanggo karakter Spider-Man sing bakal nggabungake karakter kasebut menyang MCU. Ing wulan Juni, Holland kapilih kanggo main Spider-Man nalika Watts gabung dadi direktur, diikuti dening Tomei menyang jajaran pemain lan janjian Daley lan Goldstein kanggo nulis skenario. Ing sasi April 2016, judhul film lan aktor liyane kayata Downey. Shooting wiwit ing Juni 2016 ing Atlanta Pinewood Studio ing Fayette County, Georgia lan terus ing New York City sadurunge medhot ing Berlin ing Oktober. Sajrone proses pembuatan film, Watts, Christopher Ford, Chris McKenna, lan Erik Sommers diungkap minangka screenwriters tambahan.

Spider-Man: Homecoming wiwit tayang tanggal 5 Juli 2017 ing Indonesia lan 7 Juli 2017 ing Amerika Serikat kanthi format 3D, IMAX lan IMAX 3D . Spider-Man: Homecoming nampi respon positif, kanthi puji ingkang dipunrembag tumrap pertunjukan Holland lan pemain, musik, gaya cahya, lan adegan. Sabanjure kanggo film iki bakal dirilis ing 5 Juli 2019.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Spider-Man: Homecoming (2017)". Box Office Mojo. Dijupuk 5 Juli 2017.  Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; jeneng "BOM" diwedharaké ping bola-bali déné isiné béda
  2. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng VarietyTitle
  3. Vejvoda, Jim (December 8, 2016). "Watch The First Trailer For Spider-Man: Homecoming". IGN. Diarsip saka asliné ing December 10, 2016. Dijupuk December 10, 2016. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Film Spider-Man Cithakan:Marvel Cinematic Universe Cithakan:Film Marvel Comics Cithakan:Jon Watts