Tom Holland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tom Holland
Gambar:Tom-holland.jpg
Tom Holland ing taun 2015
Lair Thomas Stanley Holland
(1996-06-01) 1 Juni 1996 (umur 23)
Kingston-upon-Thames, Surrey, Inggris
Pakaryan Aktor, penari
Taun aktif 2008 - saiki

Thomas Stanley "Tom" Holland[1] (lair 1 Juni 1996; umur 23 taun) inggih punika aktor lan penari saka Inggris sing dikenal amargi perané ing drama musikal  Billy Elliot the Musical ing Victoria Palace Theatre, London lan uga amarga mbintangi film The Impossible. Piyambakipun uga tampil ing majalah Screen International edisi "UK Stars of Tomorrow – 2012" lan ing majalah  Variety edisi "Youth Impact Report 2012". Dhèwèké uga menangaké Hollywood Spotlight Award saka review déning National Board of Review ing kategori "Breakthrough Actor".

Filmografi[besut | besut sumber]

Taun Title Peran saka Wigati
2011 Arrietty Shô Mung swara (Versi Basa Inggris)
2012 Mokal Lucas Bennett
2013 Carane Aku Manggon Saiki Isaac
2014 Locke Eddie Mung swara
2015 Ing Jantung saka Segara Thomas Nickerson enom
2015 Backcountry Bradley
2015 Ziarah Anyar
2016 Kapten Amérika: Perang Sipil Peter Parker / Spider-Man
2017 Ilang Kutha Z Jack
2017 Spider-Man: Swami Peter Parker / Spider-Man

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Thomas Stanley Holland (b. 1 June 1996)". familytreemaker.genealogy.com. Ancestry.com. 2010-10-26. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]