How I Live Now (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
How I Live Now
How I Live Now poster.jpg
Poster Kepyakan ing Inggris
Disutradarani Kevin Macdonald
Diprodhuseri
Diskénariyoni
Adhedhasar How I Live Now
déning Meg Rosoff
Dibintangi
Dimusiki Jon Hopkins
Sinématografi Franz Lustig
Dibesut déning Jinx Godfrey
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning E1 Films (Inggris)
Tanggal metu
  • Sèptèmber 2013 (2013-09) (TIFF)
  • 4 Oktober 2013 (2013-10-04) (Inggris)
Suwéné
101 menit[1]
Nagara
Basa Basa Inggris
Kalarisan $60,213 (US)[3]

How I Live Now inggih punika filem sandhiwara saking Inggris-Kanada ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunsutradarani Kevin Macdonald, dhedhasar skénario anggitanipun Tony Grisoni, Jeremy Brock, lan Penelope Skinner, dipunangkat saking novèl kanthi sesirah sami ingkang dipunbabar taun 2004 anggitanipun Meg Rosoff. Ingkang maragani filem punika antawisipun Saoirse Ronan, Tom Holland, Anna Chancellor, George MacKay, lan Corey Johnson. Filem punika kapisan dipuntepangaken nalika adicara Special Presentation ing pahargyan Toronto International Film Festival 2013.[4]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Filem punika dipundamel déning Cowboy Films (ingkang ugi ndamel filem arahanipun Kevin Macdonald sesirah The Last King of Scotland lan Black Sea), lan Passion Pictures, ingkang dipunsengkuyung déning Film4 lan BFI. Pamundhutan gambar dipunwiwiti wulan Juni 2012 ing Inggris lan Wales.[5]

How I Liev Now dipunbabar sesarengan kanggé sagung pamirsa Inggris surya 4 Oktober 2013 lan 28 November 2013 kanggé Australia. Ing surya 25 Juli 2013, Magnolia Pictures numbas hak pangeduman filem punika.[6]

Rotten Tomatoes maringi biji dhumateng filem punika 66% dhedhasar 101 saking juru kritik, kanthi rata-rata 6.3/10. Metacritic maringi biji 57 saking 100 dhedhasar 29 juru kritikus, ingkang mratélakaken bilih filem punika cekap dipunremeni.[7][8][9][10][11]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "How I Live Now (15)". British Board of Film Classification. 17 July 2013. Dijupuk 19 July 2013. 
  2. a b "How I Live Now (2013)". British Film Institute. Dijupuk 28 August 2016. 
  3. "How I Live Now". Box Office Mojo. Dijupuk 4 April 2014. 
  4. "How I Live Now". TIFF. Dijupuk 15 August 2013. 
  5. "First Image Of Saoirse Ronan In 'How I Live Now'". indiewire.com. 12 July 2012. Dijupuk 14 May 2013. 
  6. "Magnolia Acquires Kevin Macdonald-Helmed ‘How I Live Now’ For Fall Release". deadline.com. 25 July 2013. Dijupuk 26 July 2013. 
  7. "How I Live Now". Metacritic. Dijupuk 13 February 2016. 
  8. Chang, Justin (13 September 2013). "Toronto Film Review: 'How I Live Now'". Dijupuk 4 April 2014. 
  9. McCarthy, Todd (11 September 2013). "How I Live Now: Toronto Review". The Hollywood Reporter. Dijupuk 4 April 2014. 
  10. Catsoulis, Jeannette (7 November 2013). "Young Love, Interrupted by a Nuclear Bomb". The New York Times. Dijupuk 4 April 2014. 
  11. Scherstuhl, Alan (6 November 2013). "How I Live Now: A Movie About Teenagers (And the Apocalypse) That Should Appeal to Everyone". The Village Voice. Dijupuk 4 April 2014. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]