Sogian, Ambunten, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sogian
Désa
Sogian kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Sogian
Sogian
Sogian kapernah ing Jawa Wétan
Sogian
Sogian
Sogian kapernah ing Indonésia
Sogian
Sogian
Koordhinat: 6°56′08″S 113°45′18″E / 6.93552°S 113.7549°E / -6.93552; 113.7549Koordhinat: 6°56′08″S 113°45′18″E / 6.93552°S 113.7549°E / -6.93552; 113.7549
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanAmbunten
Kodhe laladan
administrasi
35.29.12.2007

Sogian iku désa ing Kacamatan Ambunten, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Ambunten, Sumenep