Menyang kontèn

Sibang Kaja, Abiansemal, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sibang Kaja
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Badung Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°33′53″S 115°13′03″E / 8.56476°S 115.21756°E / -8.56476; 115.21756Koordhinat: 8°33′53″S 115°13′03″E / 8.56476°S 115.21756°E / -8.56476; 115.21756
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
KacamatanAbiansemal
Kodhe laladan
administrasi
51.03.03.2002

Sibang Kaja iku désa ing Kacamatan Abiansemal, Kabupatèn Badung, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Abiansemal, Badung