Sheba FM

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
X Channel
Tipejaringan radio
NegaraIndonésia Indonésia
JangkauanBogor, Serang, Sumurwangi
Diluncurkan26 Januari 2009
Situs webSitus resmi

X Channel diyasa H. Max Sopacua, kang wis punjul 25 taun duwé kiprah ing radio lan télévisi, duwé gegayuhan ngembangaké sawijining radio giyaran kang ora mung nyuguhaké panglipur, nanging uga pawarta-pawarta aktual marang masarakat. Gegayuhané mau kasembadan awit saka adeging Radio X Channel kang wiwit giyaran ing tanggal 26 Januari 2009.

Jangkauan[besut | besut sumber]

Radio X Channel duwé jangkauan ing laladan :

Lagu[besut | besut sumber]

Pambuka[besut | besut sumber]

Lagu Indonesia Raya ya iku lagu kanggo pambuka.

Panutup[besut | besut sumber]

Lagu Bagimu Negeri dinyanyekake déning Twilite Chorus.