Bagimu Negeri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bagimu Negeri iku sawijining lagu Indonésia sing ditulis déning Kusbini lan sakiwa tengené taun 2015 kerep dinyanyèkaké déning Twilite Chorus. Lagu iki isiné ngenani Agresi Militer Walanda I ing taun 1948.

Saliyané RAS FM Jakarta, Elshinta TV Jakarta, iNews TV Jakarta, Hitz FM Jakarta, Radio Lesmana Bogor, Radio Elpas Bogor, Kis FM Jakarta, Megaswara TV Bogor ian Antara TV mainaké lagu iki minangka panutup ing akir tayangan.

Lirik[besut | besut sumber]

Padamu Negeri Kami Berjanji
Padamu Negeri Kami Berbakti
Refrain
Padamu Negeri Kami Berbakti
Bagimu Negeri Jiwa Raga Kami
Padamu Negeri Kami Berjanji
Padamu Negeri Kami Berbakti
Refrain""
Padamu Negeri Kami Berjanji
Bagimu Negeri Jiwa Raga Kami

Uga delengen[besut | besut sumber]