Seputih Mataram, Lampung Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Seputih Mataram
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KabupatènLampung Tengah
Kode Kemendagri18.02.11 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Kacamatan Seputih Mataram iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Tengah provinsi Lampung.