Gunung Sugih, Lampung Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gunung Sugih
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KabupatènLampung Tengah
Kode Kemendagri18.02.04 Edit the value on Wikidata

Kacamatan Gunung Sugih iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Tengah provinsi Lampung.