Bandar Surabaya, Lampung Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bandar Surabaya
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KabupatènLampung Tengah
Kode Kemendagri18.02.26 Edit the value on Wikidata

Kacamatan Bandar Surabaya iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Tengah provinsi Lampung.