Bekri, Lampung Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bekri
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KabupatènLampung Tengah

Kacamatan Bekri iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Tengah provinsi Lampung.