Sepur Kutojaya Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sepur Kutojaya Kidul
Informasi umum
Jenis sepurSepur antarkutha
StatusBeroperasi
LokalDaerah Operasi V Purwakerta
PandahuluSawunggalih Ekonomi
PamilikPT. Kereta Api Indonesia
Perjalanan
Relasi parjalananKuthaarja-Kiaracondong, pp.
Jumlah pamberhentianDeleng ing ngisor
Jarak parjalanan384 km
Waktu parjalananrata-rata 7,5 jam
Frekuensi perjalanan harianSiji parjalanan mangkat mulih sabendina
Nomor sepur311-312
Jenis relRel abot
Pelayanan
KelasEkonomi
Susunan tampat duduk106 kursi disusun 3-2 (ekonomi)
kursi saling adep-adepan lan ora bisa direbahake
Fasilitas sepur dhaharWonten
Jenis kaca jendhelaKaca panorama dupléks, lapisan laminasi isolator panas
Fasilitas hiburanWonten
Liya - liyaLampu maca, toilet, alat pamadam geni ringan, rem dharurat, AC, pangredam swara
Teknis sarana dan prasarana
Lebar sepur1.067 mm
Kacepatan operasional65 teka 90 km/jam
Pamilik prasaranaDitjen KA, Kemenhub
Nomor KA311-312
Peta rute
Cithakan:SGU-KYA-BD

Sepur Kutojaya Kidul iku layanan sepur panumpang kelas ékonomi (reguler) sing dioperasèkaké PT. Kereta Api Indonesia (Persero) kanggo nglayani lintas Kuthaarja-Kiaracondong lan kosok balèné.

Tarif sepur iki ana ing teksiran watara Rp58.000,00–Rp62.000,00 gumantung jarak sing ditempuh panumpang.

Data teknis[besut | besut sumber]

Rute KuthaarjaKiaracondong mangkat-mulih.
Tata rangkening sepur Sepur reguler

3 sepur kelas ekonomi (K3 KTA) + 1 sepur dhahar pambangkit (KMP3/KMP2/MP2 KTA) + 3 sepur kelas ekonomi (K3 KTA)

Catetan : Tata rangkening sepur bisa mowah sewayah-wayah

Jadwal laku[besut | besut sumber]

Ing sor iki jadwal lakuning sepur Kutojaya Selatan per 10 Februari 2021 (Gapeka 2021)

KA 311 Kutojaya Kidul
(Kuthaarja – Kiaracondong)
KA 312 Kutojaya Kidul
(Kiaracondong – Kuthaarja)
Setatsiyun Teka Mangkat Setatsiyun Teka Mangkat
Kuthaarja - 09.50 Kiaracondong - 22.05
Kutowinangun 10.09 10.11 Nagreg 22.39 22.48
Kebumen 10.21 10.37 Cipeundeuy 23.52 00.04
Karanganyar 10.49 10.51 Tasikmalaya 00.49 00.53
Gombong 11.00 11.02 Banjar 01.34 01.39
Sumpiuh 11.18 11.20 Langen 01.49 01.55
Kroya 11.34 11.37 Sidareja 02.18 02.20
Maos 11.50 11.55 Gandrungmangun 02.28 02.36
Gandrungmangun 12.47 12.49 Jeruklegi 02.56 03.05
Sidareja 12.58 13.00 Maos 03.18 03.20
Banjar 13.30 13.35 Sikampuh 03.27 03.33
Karangpucung 13.43 13.50 Kroya 03.42 03.56
Tasikmalaya 14.32 14.35 Sumpiuh 04.11 04.13
Cipeundeuy 15.24 15.34 Gombong 04.29 04.31
Kiaracondong 17.06 - Karanganyar 04.41 04.43
Kebumen 04.56 05.06
Kutowinangun 05.17 05.19
Kuthaarja 05.38 -