Menyang kontèn

Sepur Blora Jaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Sepur Blora Jaya yaiku layanan sepur panumpang kelas ekonomi plus sing dioperasikake PT. Kereta Api Indonesia (Persero) kanggo nglayani lintas Semarang PoncolCepu lan kosok balene.

Sepur Blora Jaya
Informasi umum
Jenis sepurSepur jarak antarkutha
StatusBeroperasi
LokalDaerah Operasi V Semarang
PamilikPT. Kereta Api Indonesia
Perjalanan
Relasi parjalananSemarang Poncol-Cepu, pp.
Jumlah pamberhentianDeleng ing ngisor
Waktu parjalananrata-rata 2,5 jam
Frekuensi perjalanan harianSiji parjalanan mangkat mulih sabendina
Nomor sepur263-264
Jenis relRel abot
Pelayanan
KelasEkonomi Plus
Susunan tampat duduk80/64 kursi disusun 2-2. Akehe 40/32 kursi madep ngarep lan 40/32 kursi madep mburi (ekonomi plus)
kursi ora bisa direbahake
Fasilitas sepur dhaharWonten
Jenis kaca jendhelaKaca panorama dupléks, lapisan laminasi isolator panas
Fasilitas hiburanWonten
Liya - liyaLampu maca, toilet, alat pamadam geni ringan, rem dharurat, AC, pangredam swara
Teknis sarana dan prasarana
LokomotifCC 201/CC 203
Lebar sepur1.067 mm
Pamilik prasaranaDitjen KA, Kemenhub
Nomor KA281-282
Peta rute
Cithakan:JAKK-SBI-ML

Data teknis[besut | besut sumber]

Rute Semarang Poncol - Cepu mangkat-mulih.
Lokomotif CC 201, CC 203
Tata rangkening sepur 1 sepur pambangkit (P SMC) + 5 sepur kelas ekonomi plus (K3 2016 SMC) + 1 sepur dhahar (M1 SMC) + 4 sepur kelas ekonomi plus (K3 2016 SMC)

Catetan :

  • Tata rangkening sepur bisa mowah sewayah-wayah
  • Sawetara sepur kelas ekonomi plus kasebut ana kursi khusus penyandang cacat dadi jumlah kursi per sepur akehe 64 kursi

Jadwal laku[besut | besut sumber]

Ing sor iki jadwal lakuning sepur Blora Jaya per 10 Februari 2021 (revisi Gapeka 2021).

KA 271F Blora Jaya
(Cepu-Semarang poncol)
KA 272F Blora Jaya
(Semarang Poncol-Cepu)
Setatsiyun Teka Mangkat Setatsiyun Teka Mangkat
Cepu - 05.00 Semarang Poncol - 18.30
Wadu 05.13 05.15 Semarang Tawang 18.37 18.42
Randublatung 05.28 05.30 Ngrombo 19.32 19.34
Doplang 05.43 05.45 Jambon 19.48 19.50
Kradenan 06.00 06.02 Kradenan 20.05 20.07
Jambon 06.16 06.18 Doplang 20.23 20.25
Ngrombo 06.30 06.33 Randublatung 20.38 20.40
Semarang Tawang 07.21 07.25 Wadu 20.51 20.53
Semarang Poncol 07.32 - Cepu 21.07 -