Sendhang, Tulungagung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sendhang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSendang
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°55′41″S 111°49′49″E / 7.92794°S 111.83035°E / -7.92794; 111.83035Koordhinat: 7°55′41″S 111°49′49″E / 7.92794°S 111.83035°E / -7.92794; 111.83035
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTulungagung
Kodhe laladan
administrasi
35.04.07

Sendhang iku kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.