Sendhang, Tulungagung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sendhang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSendang
Sendhang kapernah ing Jawa Wétan
Sendhang
Sendhang
Sendhang kapernah ing Indonésia
Sendhang
Sendhang
Koordhinat: 7°55′41″S 111°49′49″E / 7.92794°S 111.83035°E / -7.92794; 111.83035Koordhinat: 7°55′41″S 111°49′49″E / 7.92794°S 111.83035°E / -7.92794; 111.83035
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTulungagung
Kodhe laladan
administrasi
35.04.07

Sendhang iku kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)