Ngantru, Tulungagung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngantru
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgantru
Ngantru kapernah ing Jawa Wétan
Ngantru
Ngantru
Ngantru kapernah ing Indonésia
Ngantru
Ngantru
Koordhinat: 7°59′36″S 111°56′05″E / 7.99337°S 111.93473°E / -7.99337; 111.93473Koordhinat: 7°59′36″S 111°56′05″E / 7.99337°S 111.93473°E / -7.99337; 111.93473
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTulungagung
Kodhe laladan
administrasi
35.04.04

Ngantru iku kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)