Menyang kontèn

Kauman, Tulungagung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kauman
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKauman
Kauman kapernah ing Jawa Wétan
Kauman
Kauman
Kauman kapernah ing Indonesia
Kauman
Kauman
Koordhinat: 8°02′15″S 111°51′31″E / 8.03759°S 111.85854°E / -8.03759; 111.85854Koordhinat: 8°02′15″S 111°51′31″E / 8.03759°S 111.85854°E / -8.03759; 111.85854
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTulungagung
Kodhe laladan
administrasi
35.04.05

Kauman iku kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.