Menyang kontèn

Selat, Abiansemal, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Selat
Désa
Selat kapernah ing Kabupatèn Badung
Selat
Selat
Selat kapernah ing Bali
Selat
Selat
Selat kapernah ing Indonesia
Selat
Selat
Koordhinat: 8°28′44″S 115°13′08″E / 8.47893°S 115.21895°E / -8.47893; 115.21895Koordhinat: 8°28′44″S 115°13′08″E / 8.47893°S 115.21895°E / -8.47893; 115.21895
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
KacamatanAbiansemal
Kodhe laladan
administrasi
51.03.03.2017

Selat iku désa ing Kacamatan Abiansemal, Kabupatèn Badung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Abiansemal, Badung