Sapi panggang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Roast beef
Rostas (ready and served).JPG
AjanganMain course
Panggonan asalEngland
Hawa ajanganHot or Cold
Woworan pokokBeef
Buku masakan: Roast beef  Médhia: Roast beef

Daging sapi panggang minangka salah sawijining jinis olahan arupa sajian tradisional daging sapi ing Inggris sing dipanggang . Intine disiyapake minangka panganan utama, turahane asring digunakake ing sandwich lan kadang digunakake kanggo nggawe hash . Ing Britania Raya, Amerika Serikat, Kanada, Ireland, Afrika Kidul, New Zealand, lan Australia, daging sapi panggang iku salah siji saka daging tradisional dadi ing lunch Sunday utawa nedha bengi, sanajan iku uga asring dadi kadhemen ing Delikatessen toko, biasane nganggo sandwich. Panganan tradisional kanggo daging sapi panggang yaiku puding Yorkshire .

Galeri[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]