Puding Yorkshire

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Yorkshire pudding
Johns Yorkshire Puddings.jpg
Yorkshire puddings
JinisPudding
Panggonan asalNorthern England
Woworan pokokMilk or water, flour and eggs
Buku masakan: Yorkshire pudding  Médhia: Yorkshire pudding

Puding Yorkshire minangka sawijining panganan khas Inggris, puding panggang digawe saka adonan endhog, glepung, lan susu utawa banyu. [1] Iki minangka panganan serbaguna sing bisa disedhiyakake kanthi maneka cara, gumantung saka pilihan bahan, ukuran puding, lan komponen sajian sing ana ing ngisor iki. Minangka kursus pertama, bisa disajeni karo saus bawang . Kanggo kursus utama, bisa uga disajikake karo daging sapi lan kuah, lan kalebu bagean saka panggang tradisional Minggu, nanging uga bisa diisi panganan, kayata bangers lan mash kanggo nggawe panganan.