Olahan panggang dina Minggu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Masakan awan biasane kalebu daging sapi panggang, kentang panggang, sayuran liyane lan puding Yorkshire .

Panggang Minggu yaiku panganan utama tradisional saka Inggris sing biasane disajikake ing dina Minggu (mula jenenge panggang Minggu), kalebu daging panggang, kentang panggang utawa kentang uleg, lan iringan kaya ta puding Yorkshire, isian, kuah lan saus mint . Sayuran kaya ta kembang kol (asring awujud keju kembang kol ), parsnips panggang, tunas Brussel, kacang polong, wortel, kacang pelari, lan brokoli, bisa dadi bagean saka sajian. Panggang Minggu uga misuwur ing pirang-pirang wilayah ing Irlandia, utamane ing umume Ulster (utamane ing Irlandia Lor lan County Donegal ).