Daging mangan awan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lunch meat
13-08-31-wien-redaktionstreffen-EuT-by-Bi-frie-168.jpg
A platter of coldcuts
Jeneng liyanéCold cuts, luncheon meats, sandwich meats, cooked meats, sliced meats, cold meats, deli meats
Woworan pokokDaging
Buku masakan: Lunch meat  Médhia: Lunch meat

Daging nedha awan - uga dikenal minangka potongan adhem, daging nedha awan, daging masak, daging irisan, daging adhem, lan daging deli - yaiku daging sing wis dimasak utawa diobati sing diiris lan disedhiyakake adhem utawa panas. Biasane disajikake ing sandwich utawa ing nampan . [1] Bisa dituku sadurunge diiris, biasane nganggo bungkus vakum, utawa bisa diiris supaya dipesan. Ing Commonwealth negara, daging kembul bojana khusus nuduhake produk sing bisa kalebu daging mechanically direklamasi lan jeroan . Ing negara kasebut, istilah "daging kadhemen", "daging masak", "daging deli", utawa "daging irisan" digunakake.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Today