Saobi, Kangayan, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Saobi
Désa
Saobi kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Saobi
Saobi
Saobi kapernah ing Jawa Wétan
Saobi
Saobi
Saobi kapernah ing Indonésia
Saobi
Saobi
Koordhinat: 6°59′36″S 115°27′04″E / 6.99338°S 115.45115°E / -6.99338; 115.45115Koordhinat: 6°59′36″S 115°27′04″E / 6.99338°S 115.45115°E / -6.99338; 115.45115
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKangayan
Kodhe laladan
administrasi
35.29.27.2001

Saobi iku désa ing Kacamatan Kangayan, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kangayan, Sumenep