Sangria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sangria drink
Red Wine Sangria with lemon, lime, apple, and orange served in a glass - Evan Swigart.jpg
AjanganDrink
Panggonan asalSpain and Portugal
Hawa ajanganCold or chilled
Woworan pokokRed wine and Fruit
Buku masakan: Sangria drink  Médhia: Sangria drink
Sangria dadi pethi lempung tradisional.

Sangria Cara Inggris /sæŋˈɡrə/, Spanyol: sangría [saŋˈɡɾi.a] ); Portuguese pronunciation: [sɐ̃ˈɡɾi.ɐ] minangka omben-omben alkohol sing asale saka Spanyol lan Portugal . Miturut peraturan UE [1] mung rong negara Iberia sing bisa menehi label produke minangka Sangria; produk sing padha saka macem-macem wilayah dibedakake jenenge. Punch, sangria tradisional kalebu anggur abang lan woh-wohan sing disigar, asring nganggo bahan utawa roh liyane .

Sangria digawe nganggo blueberry, lemon, jeruk, anggur lan woh-wohan liyane

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Where is Sangria originally from?". nativespanishtapas.com (ing basa Inggris). 2018-05-22. Dibukak ing 2020-05-27.