Menyang kontèn

Sangkaragung, Jembrana, Jembrana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sangkaragung
Kalurahan
Sangkaragung kapernah ing Kabupatèn Jembrana
Sangkaragung
Sangkaragung
Sangkaragung kapernah ing Bali
Sangkaragung
Sangkaragung
Sangkaragung kapernah ing Indonesia
Sangkaragung
Sangkaragung
Koordhinat: 8°23′00″S 114°38′50″E / 8.38337°S 114.64731°E / -8.38337; 114.64731Koordhinat: 8°23′00″S 114°38′50″E / 8.38337°S 114.64731°E / -8.38337; 114.64731
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènJembrana
KacamatanJembrana
Kodhe laladan
administrasi
51.01.05.1009

Sangkaragung iku kalurahan ing Kacamatan Jembrana, Kabupatèn Jembrana, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Jembrana, Jembrana