Menyang kontèn

Sangeh, Abiansemal, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sangeh
Désa
Sangeh kapernah ing Kabupatèn Badung
Sangeh
Sangeh
Sangeh kapernah ing Bali
Sangeh
Sangeh
Sangeh kapernah ing Indonesia
Sangeh
Sangeh
Koordhinat: 8°28′44″S 115°12′35″E / 8.4788°S 115.20985°E / -8.4788; 115.20985Koordhinat: 8°28′44″S 115°12′35″E / 8.4788°S 115.20985°E / -8.4788; 115.20985
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
KacamatanAbiansemal
Kodhe laladan
administrasi
51.03.03.2013

Sangeh iku désa ing Kacamatan Abiansemal, Kabupatèn Badung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Abiansemal, Badung