Salakaria, Sukadana, Ciamis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{jeneng}}}
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Barat
Kacamatan[[Sukadana, {{{jeneng dati2}}}|Sukadana]]

[[Kategori:Sukadana, {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:Désa ing Kabupaten {{{jeneng dati2}}}]] Salakaria ya iku salah sawijining désa kang manggon ana ing Kecamatan Sukadana, Ciamis, Jawa Kulon, Indonésia .

Watesan[besut | besut sumber]

  • Kulon: Desa Karangampel
  • Wétan: Desa Sukadana
  • Lor: Desa Mekarsari
  • Kidul: Desa Ciparigi

Dhusun kang kelebu[besut | besut sumber]

  • Dusun Girang
  • Dusun Sandhi Nagara
  • Dusun Semalat Sand
  • Desa lagi mekar
  • Dusun Hilir
  • Dusun Karang Tengah
  • Dusun Sukarasa
  • Dusun Ciparay

Panguripan[besut | besut sumber]

  • Tani : Umumé pendhudhuk dadi juru tani
  • Buruh : Pemuda lan wong tuwa sing pengin entuk pangurupan tambahan kanthi bentuk dhuwit utawa aset aktif.
  • Bakulan : asil tetanèn kanthi wujud woh-wohan, janganan, lan produk ternak kanthi jinis; wedhus, wedhus, lan produk olahan saka peternakan sapi.