SMP Negeri 1 Rowokele

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMP Negeri 1 Rowokele inggih punika salah satunggaling smp nagari wonten ing margi Jatijajar km 4, Désa Rowokele, Kacamatan Rowokele, Kabupatèn Kebumen, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. SMP Negeri 1 Rowokele gadhah sarana saha prasarana ingkang saé, inggih punika gadah gor ulah raga, kelas ingkang saé, ruang guru, ruang TU, ruang BK, ruang OSIS, Ruang Pramuka, Ruang PMR, koperasi, pabukon, lab karawitan,lab ipa, lab seni, lapangan voli, lapangan bal, lapangan badminton, lapangan tenis meja, kantin, toilet.