Revolutionary Love (Drama)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Revolutionary Love
Barkas:Revolution (변혁의 사랑)-poster.jpg
Promotional poster
Hangul변혁의 사랑
GenreRomantic comedy[1]
Digawé déning
Ditulis déningJoo Hyun
ProduserSong Hyun-wook
Kreatif director(s)
Diparagakaké
Negara asalSouth Korea
Basa asliKorean
Gunggung episode16
Prodhuksi
Eksekutif prodhuser
  • Ahn Jae-hyun
  • Shin Sang-yoon
  • Kim Young-kyu
  • Jang Young-woo
ProdhuserLee So-yoon
Panata kaméraSingle-camera
Suwéné acara60 minutes
ProdhuksiSamhwa Networks[2]
DistributortvN
Reng-rengan6.96 billion[3][4]
Pambabaran
Saluran tivitvN
Format gambar1080i (HDTV)
Format swaraDolby Digital
Lakuné acaraOktober 14, 2017 (2017-10-14) – Dhésèmber 3, 2017 (2017-12-03)
Pranala jaba
Website

Revolutionary Love [5] ( Hangul변혁의 사랑 Katresnaning Byun Hyuk ) minangka salah sawijining seri televisi Korea Kidul 2017 sing dilintangi Choi Si-won, Kang So-ra lan Gong Myung kang nyeritakaké babagan tantangan para mudha nalika kepingin maju ing masarakat. Seri kasebut nandhani proyek akting sepisanan Choi Si-won sawise dadi layanan militer . Siaran ing tvN saben dina Setu lan Minggu ing 21:00 KST wiwit tanggal 14 Oktober nganti 3 Desember 2017. [6] [7] [8] [9]

Ringkesan[besut | besut sumber]

Byun Hyuk ( Choi Si-won ) minangka putra kaloro saka Byun Kang-soo ( Choi Jae-sung ), juragan parusahaan Gangsu Group. Byun Woo-sung ( Lee Jae-yoon ), putrane sepisan Byun Kang-soo irèn lan nggolèk kalodhangan kanggo nggawé Hyuk mudhun.

Kwon Jae-hoon ( Gong Myung ) minangka kanca suwé saka Byun Hyuk lan dipunginaake dening Grup Gangsu kanggo ngatasi perkara sing ana ing Hyuk. Bapak Jae-hoon dadi sopir setya Kang-soo lan uga wis mlebu pakunjaran amarga kaklerunan Hyuk, sing dadi sababe Jae-hoon gething banget marang Hyuk.

Baek Joon ( Kang So-ra ) yaiku bocah wadon sing cekatan sing makarya kanthi pirang-pirang kerja paruh wektu lan nolak ngenggoni kerja tetep. Bapakne disalahake dening Grup Gangsu sawise dadi karyawan sing setya suwe. Dheweke duwe tau seneng Jae-hoon, sing adhem banget marang dheweke.

Kanthi ora sengaja ketemu Baek Joon ing seragam sing luwih resik sing nyebabake Joon percaya yen dheweke mung karyawan Gangsu Group. Sawise, Hyuk ditundhung saka omah dheweke banjur manggon karo Jae-hoon.

Joon meksa Hyuk kanggo nindakake pakaryan reresik lan ing proses nguatake dheweke kanthi yakin nglawan kabijakan salah saka Grup Gangsu.

Kanthi Woo-sung lan Kang-soo makarya kanggo nggawa Hyuk, Kwon Jae-hoon, Byun Hyuk lan Baek Joon nyawiji kanggo mbabaraké korupsi Grup Gangsu. [10]

Paraga[besut | besut sumber]

Utama[besut | besut sumber]

Chaebol generasi katelu sing nganggur sing ndhelikake identitas sejati minangka putra nomer loro saka kulawarga sing sugih lan wiwit manggon ing apartemen studio. [7] [11]
  • Kang So-ra minangka Baek Joon
Wanita enom sing sregep duwe pendidikan tinggi, nanging golek kerja kanthi kerja paruh wektu. [7] [11]
  • Gong Myung minangka Kwon Jae-hoon
Wong enom sing pinter minangka kepala tim sekretarial ing perusahaan sing diduweni dening kulawarga Byun Hyuk. [12] [13]

Panyengkuyung[besut | besut sumber]

Pawongan cedhak Byun Hyuk[besut | besut sumber]

Mase Byun Hyuk.[14]
Bapaké Byun Hyuk's .
  • Seo Yi-an minangka Hong Chae-ri
The youngest daughter of Chairman Hong, the owner of a chain of hotels. Byun Hyuk's ex-girlfriend.[15]
Byun Hyuk's mother.
  • Jung Chan-bi as Byun Se-na
Byun Hyuk's sister.
  • Kim Eung-suk as Byun Gang-ho
Byun Huk's uncle.
Byun Hyuk's aunt.

People around Baek Joon[besut | besut sumber]

An air stewardess and Baek Joon's best friend.[16]
  • Jeon Bae-su as Baek Joon's father
  • Hwang Young-hee as Baek Joon's mother

People around Je-hoon[besut | besut sumber]

  • Choi Gyu-hwan as Hwang Myeong-soo
A prosecutor at the Seoul Central Court.[17]
Je-hoon's father.

Others[besut | besut sumber]

Baek Joon's colleague at the construction company.
  • Seo Hyun-chul as Kim Ki-sub
Baek Joon's colleague at the construction company.
  • Hwang Jung-min as An Mi-yeon
Baek Joon's colleague at the construction company.
  • Kang Young-seok as Jang Cheol-min
A policeman who was involved in arresting Byun Hyuk, but later becomes his neighbour by coincidence. He becomes Yeon-hee's boyfriend.
  • Kim Seung-wook as Sul Gi-hwan
An employee of Byun Group. He was a friend of Baek Joon's father.
  • Song Young-kyu as CEO Min
  • Yoon Jeong-hyuk as General Manager Han
  • Lee Tae-kyung as Byun Hyuk's friend

Prodhuksi[besut | besut sumber]

  • Seri kasebut diprodhuksi dening Samhwa Networks lan digawé dening grup kreatif Studio Dragon lan Kang Eun-kyung sing disebut Plot Line ( 글Line ). [18]
  • Wacanan skrip meja pisanan saka paraga kasebut ditindakake nalika tanggal 10 September 2017. [1]

Swara lan tembang[besut | besut sumber]

Cithakan:Infobox albumCithakan:Infobox album Cithakan:Infobox albumCithakan:Infobox album

Bagean 1[besut | besut sumber]

No. JudhulArtist Durasi
1. "Between Strange Romance" (이상한 연애 사이)Cheon Dan-bi 3:12
2. "Between Strange Romance" (Inst.)  3:12
Durasi Total:
6:24

Bagean 2[besut | besut sumber]

No. JudhulArtist Durasi
1. "Love U"  Younha 3:27
2. "Love U" (Inst.)  3:27
Durasi Total:
6:54
No. JudhulArtist Durasi
1. "Go Ready Go"  Dawon (Cosmic Girls) 3:41
2. "Go Ready Go" (Inst.)  3:41
Durasi Total:
7:22

Bagean 4[besut | besut sumber]

No. JudhulArtist Durasi
1. "My Way" (내 멋대로)Yeontae (IN2IT) 4:21
2. "My Way" (Inst.)  4:21
Durasi Total:
8:42

Siaran internasional[besut | besut sumber]

  • Ing Sri Lanka, drama kasebut kasedhiya kanggo nyengkuyung liwat Iflix kanthi subtitle Sinhalese lan Inggris. Sajrone jangka asli, episode saka seri kasebut kasedhiya kanggo streaming ing Iflix 24 jam sawise siaran Korea Selatan asli karo subtitle Sinhalese lan Inggris. [19]
  • Ing Malaysia, iki ditayangake ing 8TV wiwit tanggal 13 November 2017, 9:30 nganti 10:30 awan Senin lan Selasa.
  • Ing Indonesia, ditayangake ing Sony One wiwit 13 Maret nganti 6 April 2018. [20]
  • Ing Filipina, bakal ditayangake ing Asianovela Channel ing taun 2020 iki.
  • Bakal kawiwitan ing Hong Kong, Macau, Taiwan, Sri Lanka lan Asia Tenggara ing tvN Asia ing (Mbesuk) 2019 kanthi macem-macem subtitles.
  • Ing Indonesia, ditayangake ing Trans TV wiwit tanggal 10 Juni 2020, 9:30 ing Senin nganti Jemuah.

Kapustakan[besut | besut sumber]

  1. a b Park, Gwi-im. "'변혁의 사랑' 최시원X강소라X공명, 첫 대본리딩 공개…유쾌 그 자체". Naver (ing basa Korea). TV Report. Dibukak ing September 13, 2017.
  2. a b '변혁의 사랑' 최시원·강소라 캐스팅 확정…'꿀잼보증'. MK News (ing basa Korea). MBN. Dibukak ing August 23, 2017.
  3. 삼화네트웍스, 69억5700만원 규모 드라마 '변혁의 사랑' 제작 계약 체결. NSPNA (ing basa Korea). NSP News Agency. Dibukak ing October 13, 2017.
  4. "Samhwa Networks signs contract worth 6.96 bln won". Reuters. Thomson Reuters. Dibukak ing October 13, 2017.
  5. "Revolutionary Love (2017)". CJ ENM. CJ ENM. Diarsip saka sing asli ing July 20, 2019. Dibukak ing July 20, 2019.
  6. "Choi Si-won and Kang So-ra in tvN "Byeon Hyeok's Love"". Hancinema. Dailian. Dibukak ing August 22, 2017.
  7. a b c Kwon, Hye-rim. 최시원·강소라 '변혁의 사랑' 출연 확정…10월 방송. Naver (ing basa Korea). Joy News 24. Dibukak ing August 22, 2017.
  8. Kim, Ga-young. "최시원x강소라 '변혁의 사랑', 10월 14일 첫방송 확정 [공식]". Naver (ing basa Korea). TV Report. Dibukak ing September 4, 2017.
  9. "'Revolutionary Love' lightheartedly mirrors young Koreans' struggles, aspirations, loves". Yonhap News. Yonhap News Agency. Dibukak ing October 13, 2017.
  10. Im, Joo-hyeon. 최시원·강소라 만날까.."'변혁의 사랑' 검토 중"(공식). Naver (ing basa Korea). Star News. Dibukak ing August 22, 2017.
  11. a b Kim, Ga-young. "'변혁의 사랑' 최시원x강소라 확정, '명불허전' 후속 10월 편성 [공식]". Naver (ing basa Korea). TV Report. Dibukak ing August 22, 2017.
  12. Park, Jin-young. 최시원·강소라·공명, '변혁의사랑' 출연 확정..10월 방송 [종합]. Osen (ing basa Korea). Osen. Dibukak ing September 1, 2017.
  13. Park, Jin-young. [공식입장] 공명 측 "'변혁의 사랑' 출연 확정..곧 촬영 돌입". Osen (ing basa Korea). Osen. Dibukak ing September 1, 2017.
  14. "Lee Jae-yoon-I to star in "Byeon Hyeok's Love"". Hancinema. Osen. Dibukak ing September 13, 2017.
  15. "Shin Se-kyung look-alike Seo I-an joins "Byeon Hyeok's Love"". Hancinema. Star Today. Dibukak ing September 13, 2017.
  16. "Kim Ye-won-I to star in "Byeon Hyeok's Love"". Hancinema. News1 Korea. Dibukak ing September 13, 2017.
  17. "Choi Joo-bong's son Choi Kyu-hwan to star in "Byeon Hyeok's Love"". Hancinema. E Today. Dibukak ing September 13, 2017.
  18. Hong, Se-young. "최시원X강소라 '변혁의 사랑' 출연확정…10월 첫방송 [공식입장]". Naver (ing basa Korea). Sports DongA. Dibukak ing August 22, 2017.
  19. "Iflix announcement on Facebook". Facebook. Iflix. Dibukak ing November 16, 2017.
  20. "Revolutionary Love". Sony One. Dibukak ing April 1, 2018.