Choi Siwon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Choi Siwon
Choi Siwon in BKK.jpg
Pratélan latar wuri
ParabanChoi Si-won
SakaSeoul, Koréa Kidul
GénreK-pop, Dance-pop
Mangsa akarya2005-sekarang
LabèlSM Entertainment
Sing magepokanSuper Junior
SM Town
Sana jaringanhttp://www.daum.net

Asma Koréa
Hangul최시원
Hanja崔始源}
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaChoe Siwon
McCune–ReischauerCh'oe Siwŏn

Choi Siwon inggih punika salah satunggalipun personil saking boy band Super Junior saking Korea Kidul. Choi piyambak misuwur amargi dados presenter ing acara Thailand’s 12 Plus Powder ing taun 2007. Karir saking Choi Siwon dipunwiwiti saking dados model.[1]

Profil saking Choi Siwon[besut | besut sumber]

Profil Chi Siwon inggih punika:

  1. Asma lair: Choi Si Woon
  2. Asma: Simba, Joker, Horse
  3. Damelipun: Penyanyi, Aktor, Penari, Model
  4. Tanggal lair: 7 April 1986
  5. Papan lair: Seoul, Korea Kidul
  6. Kebangsaan: Republik Korea
  7. Agami: Kristen Protestan
  8. Dhuwuripun: 183 cemtimeter
  9. Gol. Gethih: B
  10. Agensi: SM Entertainment

Drama Saking Choi Siwon[besut | besut sumber]

Drama saking Choi Siwon inggih punika:

  1. Skip-Beat/Glamorous Challenge/ Ekstravagant Challenge (2011)
  2. Athena (Goddess of War (SBS 2010)
  3. Oh! My Lady (SBS 2010)
  4. Stage of Yough (CCTV 2009)
  5. Legend of Hyang Dan (MBC 2007)
  6. Spring Waltz (KBS 2006)
  7. 18 vs 29 (KBS 2005)
  8. Precious Family (KBS2 2004)
  9. Parent’s Approval (KBS)
  10. Charnel Boy (KBS)

Film saking Choi Siwon[besut | besut sumber]

  1. Attack On The Pin-Up Boys (2007)
  2. A Battle of Wits (2006)
  3. Charmel Boys (2005)[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 30 Agustus 2011)
  2. www.pelangidrama.net(dipuntingali tanggal 30 Agustus 2011)