Real Steel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Real Steel nggih punika sesirah filem fiksi sains saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Shawn Levi. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka juru damel, sesarengan Susan Monford lan Don Murphy. Skénario kaanggit déning Dan Gilroy lan Jeremy Leven, adhedhasar saking In Part on the Short Story pakaryanipun Richard Matheson. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Danny Elfman. Sinematografi dipuncakaken déning Mauro Fiore. Wondéné pambesutan filem kalampahaken déning Dean Zimmerman. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Hugh Jackman, Dakota Goyo, Kevin Durand, Evangeline Lilly, lan Hope David. Real Steel kababar ing surya 7 Oktober 2011 wonten Amérikah Sarékat lan Kanada. Lumantar filem punika Hugh Jackman nampi bebungah saking People's Choice Awards ing kategori Favorite Action Movie Star. Wondéné Dakota Goyo pikantuk bebungah saking Young Artist Award[4] ing kategori Best Performance in a Feature Film - Leading Young Actor.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Bebungah[besut | besut sumber]

Pasanggiri Panampi Kategori Kasil
People's Choice Awards Hugh Jackman Favorite Action Movie Star Menang
Young Artist Award[4] Dakota Goyo Best Performance in a Feature Film - Leading Young Actor Menang
Saturn Award Best Performance by a Young Actor Nominasi
Academy Awards Erik Nash, John Rosengrant, Danny Gordon Taylor, and Swen Gillberg Best Visual Effects Nominasi

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Real Steel". British Board of Film Classification. 2011-8-4. Dijupuk 2011-9-26.  Priksa gandra date ing: |access-date=, |date= (pitulung)
  2. Kaufman, Amy (2011-10-6). "Movie Projector: 'Real Steel' to crush 'Ides of March'". Los Angeles Times. Dijupuk 2011-10-7.  Priksa gandra date ing: |access-date=, |date= (pitulung)
  3. "Real Steel (2011)". Box Office Mojo. Dijupuk 2011-11-16. 
  4. a b "33rd Annual Young Artist Awards". YoungArtistAwards.org. Dijupuk May 6, 2012. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]