Rangi Mulya, Warureja, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rangi Mulya
Désa
Rangi Mulya kapernah ing Kabupatèn Tegal
Rangi Mulya
Rangi Mulya
Rangi Mulya kapernah ing Jawa Tengah
Rangi Mulya
Rangi Mulya
Rangi Mulya kapernah ing Indonésia
Rangi Mulya
Rangi Mulya
Koordhinat: 6°53′39″S 109°18′04″E / 6.89421°S 109.30099°E / -6.89421; 109.30099Koordhinat: 6°53′39″S 109°18′04″E / 6.89421°S 109.30099°E / -6.89421; 109.30099
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanWarureja
Kodhe laladan
administrasi
33.28.17.2012

Rangi Mulya iku désa ing Kacamatan Warureja, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)