Rahul Gandhi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rahul Gandhi

Rahul Gandhi ingkang miyos 19 Juni 1970 punika setunggaling politikus India lan anggota Kongres Nasional India.

Rahul punika putra saking Sonia lan Rajiv Gandhi, wayah saking almarhum Perdana Mentri India, Indira Gandhi, lan buyut saking Perdana Menteri India sepisanan, Jawaharlal Nehru. Ing taun 1991, ramanipun (ugi mantan perdhana mentri) kapejahi déning klompok Macan Tamil.

Rahul mlebet donya politik taun 2004. Piyambakipun punika setunggaling penasehat keuwangan ing London sadéréngipun kundur India ing wulan Agustus 2002.

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rahul_Gandhi&oldid=876848"