Rahul Gandhi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Rahul Gandhi

Rahul Gandhi ingkang miyos 19 Juni 1970 punika setunggaling pulitikus India lan anggota Kongres Nasional India.

Rahul punika putra saking Sonia lan Rajiv Gandhi, wayah saking almarhum Mahamantri India, Indira Gandhi, lan buyut saking Mahamantri India sepisanan, Jawaharlal Nehru. Ing taun 1991, ramanipun (ugi mantan mahamantri) kapejahi déning golongan Macan Tamil.

Rahul mlebet donya pulitik taun 2004. Piyambakipun punika setunggaling penasehat keuwangan ing London sadéréngipun kundur India ing wulan Agustus 2002.

Pranala njawi[besut | besut sumber]