Putat, Pathuk, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pathuk
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPutat
Pathuk kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Pathuk
Pathuk
Pathuk kapernah ing Ngayogyakarta
Pathuk
Pathuk
Pathuk kapernah ing Indonésia
Pathuk
Pathuk
Koordhinat: 7°51′37″S 110°32′42″E / 7.86017°S 110.54504°E / -7.86017; 110.54504Koordhinat: 7°51′37″S 110°32′42″E / 7.86017°S 110.54504°E / -7.86017; 110.54504
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanPathuk
Kodhe laladan
administrasi
34.03.04.2009

Pathuk iku désa ing Kacamatan Pathuk, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)