Pratola Peligna

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
ABR-Mappa.png

Pratola Peligna iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi L'Aquila ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 28,27 km2 lan cacahing padunung 7.892 jiwa kanthi kapadhetan 279,17 jiwa/km2. Pérangan kutha iki: Bagnaturo, lan Ponte la Torre. Déné kutha utawa komunitas kang wewatesan ya iku: Corfinio, Prezza, Raiano, Roccacasale, Sulmona, lan Salle.

Demografi[sunting | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Pranala jaba[sunting | besut sumber]


Koordinat: 42°06′N, 13°52′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pratola_Peligna&oldid=976092"