Pratola Peligna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
ABR-Mappa.png

Pratola Peligna iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi L'Aquila ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 28,27 km2 lan cacahing padunung 7.892 jiwa kanthi kapadhetan 279,17 jiwa/km2. Pérangan kutha iki: Bagnaturo, lan Ponte la Torre. Déné kutha utawa komunitas kang wewatesan ya iku: Corfinio, Prezza, Raiano, Roccacasale, Sulmona, lan Salle.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Koordinat: 42°06′N 13°52′E / 42.100°N 13.867°E / 42.100; 13.867