Capistrello

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Capistrello iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi L'Aquila ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 60,86 km2 lan cacahing padunung 5.456 jiwa, kanthi kapadhetan 89,65 jiwa/km2. Kutha utawa komunitas kang wewatesan ya iku: Avezzano, Canistro, Castellafiume, Filettino (FR), Luco dei Marsi, Scurcola Marsicana, lan Tagliacozzo.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 41°57′N 13°23′E / 41.950°N 13.383°E / 41.950; 13.383