Trasacco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Trasacco(LA)-Stemma.png
ABR-Mappa.png

Trasacco iku siji comune lan kutha ing Provinsi L'Aquila ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 51,40 km2 lan cacahing padunung 6.143 jiwa (data taun 2005) kanthi kapadhetan 119,51 jiwa/km2. Kutha utawa komunitas kang wewatesan: Avezzano, Celano, Civita d'Antino, Collelongo, Luco dei Marsi, Ortucchio, Pescina, lan San Benedetto dei Marsi.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 41°57′N 13°32′E / 41.950°N 13.533°E / 41.950; 13.533