Trasacco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Trasacco(LA)-Stemma.png
ABR-Mappa.png

Trasacco iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi L'Aquila ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 51,40 km2 lan cacahing padunung 6.143 jiwa (data taun 2005) kanthi kapadhetan 119,51 jiwa/km2. Kutha utawa komunitas kang wewatesan: Avezzano, Celano, Civita d'Antino, Collelongo, Luco dei Marsi, Ortucchio, Pescina, lan San Benedetto dei Marsi.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 41°57′N 13°32′E / 41.950°N 13.533°E / 41.950; 13.533