Celano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Celano-Stemma.png

Celano iku siji kutha ing Provinsi L'Aquila, region Abruzzo, nagara Italia, 120 km sisih wétan kutha Roma nganggo sepur. Sing ndunungi watara 10,979 lan dumunung ing bukit sadhuwuring tlatah kang wis digaringaké Lago Fucino

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi


Koordinat: 42°05′N 13°33′E / 42.083°N 13.550°E / 42.083; 13.550