Celano

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Celano-Stemma.png

Celano iku sawijining kutha ing Provinsi L'Aquila, region Abruzzo, nagara Italia, 120 km sisih wétan kutha Roma nganggo sepur. Padunungé watara 10,979 lan dumunung ing bukit sadhuwuring tlatah kang wis digaringaké Lago Fucino

Demografi[sunting | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°05′N, 13°33′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Celano&oldid=976051"