Celano

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Celano-Stemma.png

Celano kuwi sawijining kutha ing Provinsi L'Aquila, region Abruzzo, negara Italia, 120 km sisih wétan kutha Roma nganggo sepur. Pedunungé watara 10,979 lan dumunung ing bukit sadhuwuring tlatah kang wis digaringaké Lago Fucino

Demografi[sunting | Sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Koordinat: 42°05′N, 13°33′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Celano&oldid=813301"