Pitra, Penebel, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pitra
Désa
Pitra kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Pitra
Pitra
Pitra kapernah ing Bali
Pitra
Pitra
Pitra kapernah ing Indonésia
Pitra
Pitra
Koordhinat: 8°25′57″S 115°08′23″E / 8.43259°S 115.13973°E / -8.43259; 115.13973Koordhinat: 8°25′57″S 115°08′23″E / 8.43259°S 115.13973°E / -8.43259; 115.13973
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanPenebel
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Pitra iku désa ing Kacamatan Penebel, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Penebel, Tabanan