Pesto alla trapanese

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pesto rosso.jpg

Olahan pesto alla trapanese ( palafalan jroning basa Italia: [ˈpesto alla trapaˈneːze] ), minangka variasi Sisilia saka pesto genovese, khas Provinsi Trapani . [1] Uga dikenal kanthi jeneng pesto alla sicilianapalafalan jroning basa Italia: [ˈpesto alla sitʃiˈljaːna], pesto rosso, lan minangka pasta cull'agghia ing basa Sisilia . [2] Iki digawe saka bawang, kemangi, almond, parutan pecorino, tomat, uyah, lan mrico, lan kaiket karo minyak zaitun murni.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Oretta Zanini De Vita, Maureen B. Fant (2013-10-14). Sauces & Shapes: Pasta the Italian Way. W. W. Norton & Company, 2013. ISBN 978-0393082432.
  2. The Slow Food dictionary to Italian regional cooking. Gho, Paola., Irving, John. Bra, Cn [Italy]: Slow Food Editore. 2010. ISBN 9788884992406. OCLC 676727203.CS1 maint: others (link)