Basa Sisilia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Basa Sisilia dianggo déning ètnis Sisilia lan cacahé watara 4,8 yuta jiwa, kang kasebar ing Sisilia, 1 juta jiwa ing Italia, mligi ing Puglia, Campania, Calabria, lan Sardinia. Ana sawetara kang uga nganggo basa Sisilia ya iku ing tlatah Calabria kidul lan tengah, Puglia (Lecce), lan Campania (Salerno).