Basa Sisilia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Basa Sisilia dianggo déning ètnis Sisilia lan cacahé watara 4,8 yuta jiwa, sing kasebar ing Sisilia, 1 juta jiwa ing Italia, khususé ing Puglia, Campania, Calabria, lan Sardinia. Ana sawetara sing uga nganggo basa Sisilia ya iku ing tlatah Calabria kidul lan tengah, Puglia (Lecce), lan Campania (Salerno).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Sisilia&oldid=1054536"