Menyang kontèn

Pesedahan, Manggis, Karangasem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pesedahan
Désa
Pesedahan kapernah ing Kabupatèn Karangasem
Pesedahan
Pesedahan
Pesedahan kapernah ing Bali
Pesedahan
Pesedahan
Pesedahan kapernah ing Indonesia
Pesedahan
Pesedahan
Koordhinat: 8°29′07″S 115°34′02″E / 8.48529°S 115.56727°E / -8.48529; 115.56727Koordhinat: 8°29′07″S 115°34′02″E / 8.48529°S 115.56727°E / -8.48529; 115.56727
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKarangasem
KacamatanManggis
Kodhe laladan
administrasi
51.07.03.2011

Pesedahan iku désa ing Kacamatan Manggis, Kabupatèn Karangasem, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Manggis, Karangasem