Penny Marshall

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Penny Marshall
Penny Marshall at the 1988 Emmy Awards cropped.jpg
Marshall, 1988
Lair Carole Penny Marshall
(1943-10-15)Oktober 15, 1943
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat The Bronx, New York, Amérikah Sarékat
Pati Dhésèmber 17, 2018(2018-12-17) (umur 75)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Los Angeles, California, Amérikah Sarékat
Jalaran pati Diabetes
Bangsa American
Jeneng liya Carole Penny Marshall
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1968-2011
Bojo Michael Henry (o. 1963; peg. 1966)
Rob Reiner (o. 1971; peg. 1981)
Anak Tracy Reiner
Dulur Garry Marshall (brother)

Carole Penny Marshall (lair ing Amérikah Sarékat, 15 Oktober 1943 – pati 17 Dhésèmber 2018 ing umur 75 taun)) iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]