Penglumbaran, Susut, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Penglumbaran
Désa
Penglumbaran kapernah ing Kabupatèn Bangli
Penglumbaran
Penglumbaran
Penglumbaran kapernah ing Bali
Penglumbaran
Penglumbaran
Penglumbaran kapernah ing Indonésia
Penglumbaran
Penglumbaran
Koordhinat: 8°22′40″S 115°20′36″E / 8.37774°S 115.34332°E / -8.37774; 115.34332Koordhinat: 8°22′40″S 115°20′36″E / 8.37774°S 115.34332°E / -8.37774; 115.34332
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanSusut
Kodhe laladan
administrasi
51.06.01.2006

Penglumbaran iku désa ing Kacamatan Susut, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)