Pendro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pendro
Pêndro‎, پێندرۆ
Désa
Pendro lan Gunung Butin (1968)
Pendro lan Gunung Butin (1968)
Pendro kapernah ing Iraqi Kurdistan
Pendro
Pendro
Pendro kapernah ing Iraq
Pendro
Pendro
Koordhinat: 37°03′42″N 44°06′20″E / 37.06167°N 44.10556°E / 37.06167; 44.10556Koordhinat: 37°03′42″N 44°06′20″E / 37.06167°N 44.10556°E / 37.06167; 44.10556
Nagara Irak
Wewengkon otonom Kurdhistan Irak
ProvinsiKagubernuran Erbil
Élepasi1.325 m (4,347 ft)
Cacah warga (2017)
 • Gunggung2.547
Zona wektuGMT+3

Pendro utawa Pendru (Basa Kurdhi: پێندرۆ‎Pêndro‎) iku sawijining Desa Kurdhi ing Kurdhistan Irak, dumunung ing Provinsi Erbil, cedhak karo tapel wates karo Turki, dumunung kira-kira 15-18 km ing sisih lor saka Barzan, populasi luwih saka 2540 wong.[1][2]


Rujukan[besut | besut sumber]

Liyané[besut | besut sumber]