Pendhidhikan akadhemik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Pendhidhikan akademik)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pendhidhikan akademik iku siji pendhidhikan dhuwur kang diarahaké mligi marang panguwasan lan pangembangan disiplin ngèlmu kawruh, tèknologi, lan/utawa seni tinamtu, kang nyakup program pendhidhikan sarjana, magister, lan dhoktor.

Ékan pendhidhikan penyelenggara[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]