Pendhidhikan vokasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pendhidhikan vokasi iku siji pendhidhikan dhuwur kang diarahaké marang panguwasan keahlian terapan tinamtu, kang nyakup program pendhidhikan diploma 1, diploma 2, diploma 3, lan diploma 4 kang setara karo program pendhidhikan akademik strata 1. Lulusan pendhidhikan vokasi bakal olèh gelar vokasi.

Ékan pendhidhikan penyelenggara[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]