Pendhidhikan profèsi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pendhidhikan profèsi iku siji pendhidhikan dhuwur sawisé program pendhidhikan sarjana sing nyiapaké peserta dhidhik supaya duwé pagawéan kanthi persyaratan keahlian mligi. Lulusan pendhidhikan profèsi bakal dianugerahi sesebutan profèsi.

Ékan pendhidhikan penyelenggara[besut | besut sumber]