Pendhidhikan umum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pendidikan umum iku pendhidhikan dhasar lan menengah sing ngutamakaké njembaraké kawruh sing dibutuhaké déning peserta dgo nerusaké menyang jenjang pendhidhikan sing luwih dhuwur.

Wangun ékan pendhidhikan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]